Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

Внесення змін до будівельного паспорта забудови земельної ділянки


Ідентифікатор послуги: 02479

Повна назва: Внесення змін до будівельного паспорта забудови земельної ділянки

Інформація про послугу: У разі зміни намірів забудови земельної ділянки (розміщення нових, реконструкція або капітальний ремонт існуючих об’єктів), реалізація яких не перевищує граничнодопустимих параметрів, до будівельного паспорта можуть вноситись зміни.

Строк: 10 днів (робочі)

Вартість: Безоплатне надання

Строк та вартість надання послуги

Звичайне надання

Адміністративний збір: Безоплатне надання / 0 UAH /

Строк надання: 10 днів (робочі)

Як отримати і що для цього потрібно

Де отримати
  • Орган містобудування і архітектури

Хто і як може подати заяву:
  • заявник: письмово; поштою (рекомендованим листом), особисто

Хто може звернутися: фізична особа, юридична особа

Документи, що необхідно надати для отримання послуги
  • Заява на внесення змін до будівельного паспорта із зазначенням причини внесення змін 2. Примірник будівельного паспорта замовника, якщо такий паспорт надавався до 01 вересня 2020 року. 3. Схема намірів забудови земельної ділянки (місце розташування будівель та споруд на земельній ділянці, відстані до меж сусідніх земельних ділянок та розташованих на них об’єктів, інженерних мереж і споруд, фасади та плани поверхів об’єктів із зазначенням габаритних розмірів, перелік систем інженерного забезпечення, у тому числі автономного, що плануються до застосування, тощо), за формою, наведеною у додатку 2 до Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки. 4. Проектна документація (за наявності). 5. Згода співвласника (співвласників) об’єкта нерухомого майна, розташованого на земельній ділянці (у разі здійснення реконструкції, капітального ремонту) (за умови перебування у спільній власності). 6. Правоустановчі документи на земельну ділянку в разі зміни власника земельної ділянки.

Умови і випадки надання

Внесення змін до будівельного паспорта здійснюється відповідним уповноваженим органом з питань містобудування та архітектури на умовахзатверженихНаказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2011 № 103 "Порядоквидачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки", протягом десяти робочих днів з дня надходження пакета документів.


Результати та способи отримання результату
  • Будівельний паспорт
  • Строк та вартість надання послуги

    Звичайне надання

    Адміністративний збір: Безоплатне надання / 0 UAH /

    Строк надання: 10 днів (робочі)

    Куди звернутися, якщо відмовлено у наданні послуги?

    Підстави для відмови у наданні послуги:

    • Неподання повного пакета документів, визначених Порядком 2. Невідповідність намірів забудови земельної ділянки вимогам містобудівної документації на місцевому рівні, будівельним нормам і правилам 3. подання замовником заяви в довільній формі про відмову від отримання будівельного паспорта

    Скаргу може подавати: оскаржувач, представник оскаржувача

    Нормативна база

    Нормативні документи, що регулюють надання послуги:

    • Наказ ЦОВВ від 05.07.2011 №№ 103 Про затвердження Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки частина друга, пункт 2.2