Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/01/2024

Проект рішення від 03.01.2024 «Про визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

З метою підсумку результатів проведення конкурсу на визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, керуючись п.32 постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів», статтею 33 Закону України «Про управління відходами», статтями 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

        

  1. Затвердити Протокол засідання конкурсної комісії  щодо визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області від 28.12.2023 року №1.
  2. Визначити Телерадіокомпанію «ТВ-Серрус» (у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю) виконавцем послуг з управління побутовими відходами, який здійснює операції із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області строком на п’ять років  з дати укладання договору на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.   
  3. Уповноважити заступника міського голови Руслана Саїнчука на підписання договору з переможцем конкурсу з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області Телерадіокомпанією «ТВ-Серрус» (у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю).
  4. Контроль за  виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови    Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                             Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: