Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07/11/2023

Протокол засідання громадської комісії з житлових питань від 07.11.2023 № 9 «Протокол засідання громадської комісії з житлових питань при виконкомі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

Місце та час проведення: 07.11.2023 в 10:00  1 поверх виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, каб. 117      

 

ПРИСУТНІ ЧЛЕНИ КОМІСІЇЇ:

Голова комісії:          - Ігор Сурнін,  заступник міського голови

Заступник голови     - Юлія Пакунова, депутат Чорноморської міської ради VIII скликання

Члени комісії            - Олена Коваль, заступник   начальника    управління       комунальної   власності   та    земельних   відносин    Чорноморської   міської    ради Одеського  району  Одеської  області – начальник   відділу  земельних відносин  управління  комунальної  власності  та  земельних  відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

- Вячеслав   Охотніков,  начальник   юридичного   відділу  управління    державної реєстрації прав та правового забезпечення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області,

- Олександр Ковтун, голова  комітету сприяння військовослужбовцям, звільненим  з військової служби у відставку у м. Чорноморську;

- Олександр Шановський, заступник голови міської спілки  ветеранів Афганістану м. Чорноморська;

- Катерина Шведова, член ради ветеранів м. Чорноморська;

Секретар                - Вікторія Рахматулліна, головний  спеціаліст відділу будівництва  та реконструкції  управління   капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

Порядок денний:

1. Про прийом громадян на квартирний облік

2. Про видачу дублікату свідоцтва про право власності

 

1. СЛУХАЛИ: про прийом громадян на квартирний облік

Надійшли заяви громадян  з проханням щодо прийняття на квартирний облік:

  •   Кожедубов Андрій В'ячеславович капітан Національної поліції, згідно з довідкою управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від ___ № ____ він та члени родини в складі - 4 особи (він, дружина Кожедубова Катерина Євгенівна, дочка ____ 2013 року народження, син _____ 2017 року народження) перебувають на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб. Сім’я Кожедубова Андрія В’ячеславовича зареєстрована в м. Волноваха, Донецької області, проживає родина в кв. № ___ по вул. Парковій, буд. 6 в м. Чорноморську Одеського району Одеської області.

Кожедубов Андрій В’ячеславович і Кожедубова Катерина Євгенівна - учасники бойових дій АТО (посвідчення чоловіка від ___ серія МВ № ___, дружини від ___ серія УБД № 6___).

Відповідно до вимог підпункту 8 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як внутрішньо переміщена особа з числа учасників бойових дій згідно з пунктом 19 частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

- Самсоненко Святослав Сергійович перебуває на військовій службі, з 31.07.2023 року місце реєстрації має  в однокімнатній  квартирі № ___, жилою площею 10,6 кв.м по                                  вул. 1Травня, буд. 7, всього на цій площі зареєстровано 2 особи (він, Васильченко Радж Володимирович - власник цієї квартири). Дружина Атаманчук Олександра Костянтинівна та діти: ____ 2019 року народження і ____ 2020 року народження реєстрації місця проживання в місті Чорноморську не мають. Проживає родина по усному договору в орендованій квартирі   № ___ по вул. Данченка, 12. 

Самсоненко Святослав Сергійович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від ____ серія  УБД № ____).

Відповідно до вимог підпункту 1 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечений жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" без урахування 5 років проживання в місті відповідно до вимог пункту 15 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР».

- Старуш Антон Володимирович змінний електромонтер ТОВ «Трансбалктермінал», перебуває на військовій службі, з 14.09.2012 року місце реєстрації має  в однокімнатній  квартирі № ___, жилою площею 19,7 кв.м по вул. Парковій, буд. 48, всього на цій площі зареєстровано 7 осіб, власниця цієї квартири Круглова Тетяна Анатоліївна за вказаною адресою не зареєстрована.

Старуш Антон Володимирович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від ____ серія  УБД № _____).

Відповідно до вимог підпункту 1 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечений жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

  • Левченко Катерина Юріївна працює продавцем-консультантом ФОП Коваль Л.М.,                     в даний час знаходиться у відпустці по догляду за молодшою дитиною, ще на утриманні має двох неповнолітніх дітей, які зареєстровані з нею в однокімнатній квартирі № __ жилою площею 21,2 кв.м по вул. Робочій, буд. 5 в селі Малодолинське, де зареєстровано 12 осіб. Чоловік Левченко Вадим Вячеславович реєстрацію місця проживання має в б. ___ жилою площею 20,2 м2 по вул. Горіховій сел. Олександрівка, всього на цій  площі зареєстровано                          3 особи (він, брат, мати власник будинку).  Проживає Левченко Катерина Юріївна                                 с чоловіком і дітьми  по усному договору в орендованій квартирі № __ по вул. Парусній, 7.

 У відповідності до вимог підпункту 1 пункту 13 підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечена жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла  як багатодітна сім’я яка має у своєму складі трьох дітей у відповідності до вимог статті 45 Житлового Кодексу України. Чоловік  житлом забезпечений.

- Завадський Едуард Цезарович перебуває на військовій службі, мешкає в кімнаті                № __гуртожитку по вулиці Парковій, 20а в м. Чорноморську складом із 3 осіб (він, дружина Завадська Наталія Миколаївна, дочка _____ 2017 року народження).

Завадський Едуард Цезарович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від ___ серія  УБД № ___).

Відповідно до вимог підпункту 6 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як мешканець гуртожитку з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

- Степанок Сергій Вячеславович перебуває на військовій службі, до 13.09.2023 був зареєстрований в гуртожитку по вул. Грецькій, ___  в селище Олександрівка, з 13.09.2023 року місце реєстрації має  в двокімнатній  квартирі № ___, жилою площею 30,1 кв.м по                     вул. Парусній, буд, 17, всього на цій площі зареєстровано 4 особи (він, дружина Степанок Наталія Олександрівна, дочка _____2007 року народження, син ____ 2011 року народження), дружина власниця цієї квартири.

Степанок Сергій Вячеславович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну (посвідчення від ____ серія  УБД № ___).

Відповідно до вимог підпункту 7 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов у зв’язку з проживанням в одній кімнаті осіб різної статі, старших за 9 років з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

ВИРІШИЛИ:  прийняти громадян на квартирний облік:

- Кожедубова Андрія В'ячеславовича з правом першочергового отримання  житла як внутрішньо переміщену особу учасника бойових дій АТО, складом  сім’ї із 4 осіб (він, дружина, донька, син);

- Самсоненко Святослава Сергійовича з правом першочергового отримання  житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї -                               1 особа;

- Старуша Антона Володимировича з правом першочергового отримання  житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї -                          1 особа;

- Левченко Катерину Юріївну  з правом першочергового отримання  житла як багатодітну сім’ю, складом із 4 осіб (вона, троє дітей); 

-  Завадського Едуарда Цезаровича з правом першочергового отримання  житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї із 3 осіб (він, дружина, дочка).

- Степанок Сергія Вячеславовича з правом першочергового отримання  житла як  учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, складом  сім’ї із 4 осіб (він, дружина, дочка, син).

Голосували:     за  – 8,     проти – 0,    утрималися – 0

 

2. СЛУХАЛИ: про видачу дублікату свідоцтва про право власності

Повторно розглядається заява гр. Копилова Сергія Гаррієвича про видачу дублікату свідоцтва про право власності на складське приміщення № ____ по вул. 1 Травня в                               м. Чорноморську Одеського району Одеської області в зв’язку з втратою оригіналу свідоцтва, про що оголошено на сторінці № 2 у вересневому випуску № 39 2023 року газети «Чорноморські новини».                          .

Свідоцтво видане на підставі рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради від 29.10.2009 № 1051, згідно з яким гр. Копилову Сергію Гаррієвичу належить в цілому складське приміщення загальною площею 21,0 м2 за адресою: вул. 1 Травня,                          № ____ у м. Чорноморську Одеського району Одеської області.

 Комісійно було обстежено вказану адресу про, що складено акт.

ВИРІШИЛИ: Видати Копилову Сергію Гаррієвичу дублікат свідоцтва про право власності на складське приміщення № ____ по вул. 1 Травня в м. Чорноморську Одеського району Одеської області

Голосували:     за  – 8,     проти – 0,    утрималися – 0.

 

Голова комісії                                                                  Ігор СУРНІН

 

Секретар комісії                                                               Вікторія РАХМАТУЛЛІНА


Прикріплені файли: