Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/01/2024

Рішення виконавчого комітету від 15.01.2024 № 20 «Про визначення управління архітектури та містобудування виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області уповноваженим органом по реалізації питань переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки на території населених пунктів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

З метою  взаємодії  органів місцевого самоврядування з фізичними та юридичними особами, які здійснюються виключно з використанням Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, актуалізації даних по розгляду питань з переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки  на території населених пунктів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, враховуючи п.п 5  п. 17412  Порядку  ведення  Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 23.06.2021 № 681, Порядок переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки, затверджений постановою Кабінету Міністрів України  від 29.04.2015  № 321, керуючись ст. 13 Закону України «Про архітектурну діяльність»  та  ст. ст. 31, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Визначити управління архітектури та містобудування виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  уповноваженим органом по реалізації  питань  переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки на території населених пунктів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

2.  Оприлюднити дане рішення на сайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                    Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення