Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/01/2024

Рішення міської ради від 15.01.2024 № 539-VIII «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади від благодійної організації «Фундація Олени Зеленської» майна (планшетів та гарнітур до них)»

Для  забезпечення освітнього процесу дітей благодійна організація  «Фундація Олени Зеленської» відповідно до акту прийому – передачі від 18.12.2023 передала управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно (планшети та гарнітури до них).

З метою врегулювання майнових правовідносин на дане майно, враховуючи рекомендації  постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись  Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», статтями 25, 60  Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від благодійної організації  «Фундація Олени Зеленської» майно за переліком,  зазначеним  у додатку  до даного рішення (додається).  
  2. Майно, зазначене у додатку  до даного рішення, безоплатно передати на баланс (в оперативне  управління) управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області з метою його використання в освітньому  процесі дітей.
  3.  Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити  повне  та  своєчасне  відображення  в  бухгалтерському  обліку надходження майна, зазначеного у додатку  до даного рішення, відповідно  до  Закону  України «Про  бухгалтерський  облік та фінансову  звітність  в  Україні».
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови Романа Тєліпова.    

 

Міський голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення