Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/01/2024

Проект рішення від 16.01.2024 «Про внесення змін по квартирному обліку громадян»

Розглянувши заяви щодо внесення змін по квартирному обліку та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», рекомендації громадської комісії з житлових питань від 10.01.2024 (протокол №1),  виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

  • Пікель Володимир Вячеславович перебуває на квартирному обліку потребуючих поліпшення житлових умов у складі сім’ї матері Пікель Надії Микитівни з правом першочергового отримання житла як багатодітна родина. Отримав  пільгу учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, про що має посвідчення УБД від ____ серія № _____.

Відповідно до вимог підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», пункту  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" родина потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла.

  • Саєд Інна  Іванівна перебуває на квартирному обліку потребуючих поліпшення житлових умов з 30.07.2009 з правом першочергового отримання житла як багатодітна і одинока матір складом сім’ї із 4 осіб (вона, троє дітей). Має на утриманні дитину з інвалідністю дитинства _ПІБ___, 2007 року народження, про що має посвідчення від ____ серія ДДА № ____.

У відповідності до вимог пункту 45 Житлового кодексу України потребує поліпшення житлових з правом першочергового отримання житла.

 

Враховуючи викладене, на підставі пункту 45 Житлового кодексу України, пунктів 18,44 «Правил обліку громадян, які потребують    поліпшення    житлових   умов, і надання  їм  жилих приміщень в Українській РСР», пункту 19 статті  6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», керуючись статтею 45 Житлового Кодексу України, статтями 30, 52  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий  комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Внести додаткові підстави для перебування на квартирному обліку з правом першочергового отримання житла:

- Пікеля Володимира Вячеславовича - учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну;

- Саєд Інни Іванівни - родини, на отриманні якої дитина з інвалідністю дитинства.

2. Контроль  за   виконанням  даного  рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: