Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/01/2024

Проект рішення від 18.01.2024 «Про встановлення тарифів на збирання та перевезення змішаних та великогабаритних побутових відходів та тарифів на послуги з управління змішаними та великогабаритними побутовими відходами ТОВ « ТВ-СЕРРУС» на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

На підставі рішення виконавчого комітету від 05.01.2024 №1 «Про визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області» та наданих ТОВ «ТВ-СЕРРУС» розрахунків тарифів на збирання та перевезення змішаних та великогабаритних побутових відходів  та тарифів на послуги з управління змішаними та великогабаритними побутовими відходами ,  відповідно до ст. 26, 34 Закону України «Про управління відходами»,  ст. 4, ст. 10, ст. 25  Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 26.09.2023  № 1031 «Про затвердження Порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 05.06.2018  № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», керуючись  ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської  області вирішив:

 

1. Встановити  ТОВ «ТВ-СЕРРУС» тариф на збирання та перевезення змішаних побутових  відходів    на території Чорноморської міської територіальної громади  Одеського району Одеської області   в розмірі 106,51 грн за 1 куб. м. з ПДВ, в тому числі:

- тариф на збирання змішаних побутових  відходів – 53,42 грн за 1 куб. м. з ПДВ;

-тариф на перевезення змішаних побутових  відходів – 53,09 грн за 1 куб. м. з ПДВ.

2. Встановити ТОВ «ТВ-СЕРРУС» тариф на збирання та перевезення великогабаритних побутових відходів на території Чорноморської міської територіальної громади  Одеського району Одеської області   в розмірі 304,77 грн. за    1 куб. м. з ПДВ, в тому числі:

- тариф на збирання  великогабаритних побутових відходів -  122,81 грн за 1 куб. м. з ПДВ;

- тариф на  перевезення великогабаритних побутових відходів  - 181,96 грн за 1 куб. м. з ПДВ.

3. Встановити ТОВ  « ТВ-СЕРРУС» тарифи на послуги з управління змішаними та великогабаритними побутовими відходами   на території Чорноморської міської територіальної громади  Одеського району Одеської області  у розмірах та за структурами  згідно з додатками 1-3 до цього рішення.

4. Оприлюднити дане рішення  на офіційному вебсайті   Чорноморської міської ради.

5. Ввести в дію дане рішення з 26.01.2024.

6. З 26.01.2024 рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської  області від 28.02.2019 № 49 «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення твердих побутових та великогабаритних відходів ТОВ «ТВ-СЕРРУС» вважати таким, що завершило дію.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови    Руслана Саїнчука. 

 

Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення