Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/01/2024

Проект рішення від 18.01.2024 «Про організацію громадських робіт тимчасового характеру в 2024 році»

Для забезпечення тимчасової зайнятості громадян, які перебувають на обліку як безробітні в Чорноморській міській філії Одеського обласного центру зайнятості, враховуючи потреби громади,  відповідно до Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 175, на виконання Міської цільової програми зайнятості населення Чорноморської міської територіальної громади на 2024-2025 роки, затвердженої рішенням  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, від 22.12.2023 № 517-VIII, керуючись ст.31 Закону України  «Про зайнятість населення», ст.ст. 34, 52 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Організувати в 2024 році громадські роботи тимчасового характеру, що мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам Чорноморської міської територіальної громади, які виконуються  в комунальному підприємстві «Зеленгосп» за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади та/або Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття пропорційно рівними частинами у разі залучення зареєстрованих безробітних.

2. Визначити перелік видів громадських робіт на 2024 рік, що мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам Чорноморської міської територіальної громади, згідно з додатком.

3. Фінансування організації громадських робіт здійснювати за рахунок джерел визначених Міською цільовою програмою зайнятості населення Чорноморської міської територіальної громади на 2024-2025 роки, затвердженою рішенням  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, від 22.12.2023 № 517-VIII.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслана  Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                Василь ГУЛЯЄВ

 

 

Додаток до рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

від                       №

 

Перелік видів громадських робіт тимчасового характеру на 2024 рік, що мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам Чорноморської міської територіальної громади, які виконуються  в комунальному підприємстві «Зеленгосп»

1. Благоустрій та озеленення територій міста, об'єктів соціальної сфери, зон відпочинку та інші види робіт, що мають суспільно корисну спрямованість.

2.  Догляд за деревами та саджанцями.


Начальник відділу комунального господарства                                  Оксана КІЛАР

та благоустрою

 

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області «Про  організацію  громадських робіт тимчасового характеру в 2024 році»

Проєкт рішення підготовлено з метою забезпечення тимчасової зайнятості громадян, які перебувають на обліку як безробітні в Чорноморській міській філії Одеського обласного центру зайнятості, враховуючи потреби громади,  відповідно до Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 175,  на виконання міської цільової програми зайнятості населення Чорноморської міської територіальної громади на 2024-2025 роки, затвердженої рішенням  Чорноморської міської ради Одеського району  від 22.12.2023 №517 VIII.

 

Начальник відділу

комунального господарства та благоустрою                                          Оксана КІЛАР


Прикріплені файли: