Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/01/2024

Рішення виконавчого комітету від 19.01.2024 № 28 «Про внесення змін по квартирному обліку громадян»

Розглянувши заяви щодо внесення змін по квартирному обліку та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», рекомендації громадської комісії з житлових питань від 10.01.2024 (протокол №1),  виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

  • Пікель Володимир Вячеславович перебуває на квартирному обліку потребуючих поліпшення житлових умов у складі сім’ї матері Пікель Надії Микитівни з правом першочергового отримання житла як багатодітна родина. Отримав  пільгу учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну, про що має посвідчення УБД від ____ серія № _____.

Відповідно до вимог підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», пункту  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" родина потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла.

  • Саєд Інна  Іванівна перебуває на квартирному обліку потребуючих поліпшення житлових умов з 30.07.2009 з правом першочергового отримання житла як багатодітна і одинока матір складом сім’ї із 4 осіб (вона, троє дітей). Має на утриманні дитину з інвалідністю дитинства _ПІБ___, 2007 року народження, про що має посвідчення від ____ серія ДДА № ____.

У відповідності до вимог пункту 45 Житлового кодексу України потребує поліпшення житлових з правом першочергового отримання житла.

Враховуючи викладене, на підставі пункту 45 Житлового кодексу України, пунктів 18,44 «Правил обліку громадян, які потребують    поліпшення    житлових   умов, і надання  їм  жилих приміщень в Українській РСР», пункту 19 статті  6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», керуючись статтею 45 Житлового Кодексу України, статтями 30, 52  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий   комітет  Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області вирішив:

 

 

  1. Внести додаткові підстави для перебування на квартирному обліку з правом першочергового отримання житла:

- Пікеля Володимира Вячеславовича - учасника бойових дій повномасштабного вторгнення Росії в Україну;

- Саєд Інни Іванівни - родини, на отриманні якої дитина з інвалідністю дитинства.

2. Контроль  за   виконанням  даного  рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: