Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/01/2024

Проект рішення від 22.01.2024 «Про затвердження переліку закладів, що включені до базової мережі закладів культури Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 984 «Про затвердження Порядку формування базової мережі закладів культури», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах  молоді, на підставі ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити перелік закладів, що включені до базової мережі закладів культури Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (додається).
  2. Рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 № 183-VIII «Про затвердження переліку закладів, що включені до базової мережі закладів культури міста Чорноморська  Одеського району Одеської області» вважати таким, що втратило свою чинність.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах  молоді, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення