Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/01/2024

Проект рішення від 29.01.2024 «Про затвердження Положення про порядок призначення та реєстрації помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров'я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов'язки»

З метою забезпечення прав та інтересів повнолітніх дієздатних фізичних осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки і потребують призначення їм помічника, керуючись ст. 34, ч. 3 ст. 50, ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статті 78 Цивільного кодексу України, підпункту 1.4. пункту 1 Правил опіки та піклування, затверджених спільним наказом Державного комітету України у справах сім'ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999 №34/166/131/88,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Затвердити Положення про порядок призначення та реєстрації помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров'я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов'язки (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Романа ТЄЛІПОВА.

 

Міський голова                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення