Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/01/2024

Проект рішення від 30.01.2024 «Про передачу з балансу управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області витрат з устаткування»

Управлінням капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за рахунок бюджетних коштів у 2022-2023 роках були виконані роботи з капітального ремонту на об’єкті комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади, який обліковується на балансі комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

Для належної експлуатації та з метою упорядкування бухгалтерського обліку відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», керуючись статтями 17, 30, 40, 52, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

        

1. Управлінню капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області передати витрати з устаткування загальною вартістю 638 006,06 гривень по об’єкту «Капітальний ремонт вбудованої захисної споруди цивільного захисту (цивільної оборони) (сховища) в будівлі поліклініки за адресою: Одеська область, м. Чорноморськ, вул. 1 Травня, 1» на баланс та подальше обслуговування до комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за переліком згідно з додатком. (Додається).

2. Комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області прийняти на свій балансовий облік витрати з устаткування, які зазначені у пункті 1 рішення, та забезпечити своєчасне відображення в бухгалтерському обліку відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Ігоря Сурніна та Романа Тєліпова. 

 

Міський голова                                                                             Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення