Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01/02/2024

Розпорядження міського голови від 01.02.2024 № 35 «Про сприяння забезпеченню проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

З метою забезпечення всебічного сприяння районним територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки у питаннях організації призову громадян України на військову службу під час мобілізації та на виконання розпорядження Одеської обласної військової адміністрації від 10.01.2024 № 15/А-2024, відповідно до Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 року № 1487, Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», керуючись п. 20, ч. 4, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Створити та затвердити склад робочої групи з питань сприяння забезпеченню проведення заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області (додаток 1).

2. Затвердити Положення про робочу групу з питань сприяння забезпеченню проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області (додаток 2).

3. Затвердити план дій щодо сприяння забезпеченню  проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області (додаток 3).

4. Визначити відповідальним за виконання заходів щодо сприяння забезпеченню проведення загальної мобілізації заступника міського голови Руслана Саїнчука.

5. Начальнику відділу взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

5.1. організовувати наради за участю керівників підприємств, установ та організацій з питань посилення заходів щодо проведення оповіщення військовозобов’язаних, які перебувають на первинному обліку та які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, виявлення військовозобов’язаних, які перебувають на первинному обліку в Чорноморській міській територіальній громаді Одеського району Одеської області, отримали повістки та не прибули до Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у місті Чорноморську), виявлення військовозобов’язаних (у тому числі внутрішньо переміщених осіб), які ухиляються від постановки на військовий облік та виконання військового обов’язку;

5.2. здійснювати постійний моніторинг стану виконання заходів з оповіщення, розшуку та прибуття військовозобов’язаних, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, до Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у місті Чорноморську) та щопонеділка інформувати Одеську районну військову адміністрацію про хід виконання зазначених заходів через сектор з питань мобілізаційної роботи апарату Одеської районної військової адміністрації;

5.3. забезпечити контроль за станом ведення військового обліку згідно з Порядком організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 року  № 1487.

6. Головам Малодолинської сільської адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, Бурлачобалківської сільської адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, Олександрівської селищної адміністрації Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області надавати допомогу та сприяти посадовим особам, визначеним у п. 1 цього розпорядження, у проведенні роботи з оповіщення, пошуку та прибуття до Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у місті Чорноморську) військовозобов’язаних, які ухиляються від призову на військову службу під час мобілізації.

7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                       Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення