Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05/02/2024

Рішення міської ради від 02.02.2024 № 540-VIII «Про звіт міського голови щодо здійснення Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами державної регуляторної політики у 2023 році»

Розглянувши звіт міського голови про здійснення Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами державної регуляторної політики у 2023 році, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись   статтею 38 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та  пунктом 9 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Звіт міського голови щодо здійснення Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами державної регуляторної політики у 2023 році взяти до відома (додається).

2. Відділу інформаційних технологій та з питань доступу до публічної інформації виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в  десятиденний строк оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у розділі «Регуляторна політика».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                        Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення