Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05/02/2024

Рішення міської ради від 02.02.2024 № 549-VIII «Про затвердження Міської комплексної програми запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, протидії торгівлі людьми на 2024-2025 роки»

З метою створення дієвого механізму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству та ознакою статі; сприяння забезпеченню рівності прав та можливостей жінок і чоловіків, впровадження європейських стандартів рівності, запобігання торгівлі людьми та відповідно до Законів України “Про запобігання та протидію домашньому насильству та насильству за ознакою статі”, “Про протидію торгівлі людьми”, “Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків”, “Про охорону дитинства”, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, відповідно  до  ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити Міську комплексну програму  запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, протидії торгівлі людьми на 2024-2025 роки (додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності та на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

 

Міський голова                                                                Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення