Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/02/2024

Рішення виконавчого комітету від 02.02.2024 № 43 «Про звільнення _______________ від обов’язків опікуна малолітнього ________ р.н.»

При розгляді заяви ________________________, яка проживає за адресою:   вулиця Парусна, будинок № ___, квартира № ___, м. Чорноморськ Одеського району Одеської області, а також  матеріалів служби у справах дітей Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області встановлено:

            Рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від _________ № ___ «Про призначення ______________ опікуном (піклувальником) малолітніх __________________ р.н., та _______________ р.н.» обов’язки опікуна малолітнього __________ виконувала _____________.

_______________________________________ р.н., досяг повноліття в березні 2023 року.

            Батьки дитини ___________ та ___________ позбавлені батьківських прав рішенням Іллічівського міського суду Одеської області від ________.

            На даний час опікун  _________________ за станом здоров’я не може виконувати обов’язки опікуна і просить звільнити її від виконання покладених на неї обов’язків.

 

            На підставі викладеного та у відповідності п.1 ст. 75 Цивільного кодексу України, ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п. 49 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 24.09.2008 № 866, рішення Комісії з питань захисту прав дитини від 24.01.2024, керуючись пп. 4 п.6 ст. 34, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Звільнити _________________ від обов’язків опікуна щодо малолітнього  ___________________  р.н.          

2. Рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від ________ № ___ «Про призначення _______________ опікуном (піклувальником) малолітніх ___________ р.н., та ___________ р.н.» визнати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.  

 

    Міський голова                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: