Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

12/02/2024

Розпорядження міського голови від 12.02.2024 № 47 «Про проведення модернізації комплексної системи захисту інформації автоматизованої системи взаємодії управління забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську з підсистемою «Оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами Державної міграційної служби України» через мережу НСКЗ»

У зв’язку з встановленням в Центрі надання адміністративних послуг  у м. Чорноморську додаткового автоматизованого робочого місця для оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, на виконання вимог Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про захист персональних даних», «Положення про технічний захист інформації в Україні», затвердженого Указом Президента України від 27.09.1999 №1229/99, та інших нормативних актів з питань технічного захисту інформації в Україні

  1. Провести модернізацію комплексної системи захисту інформації  автоматизованої системи взаємодії управління забезпечення діяльності Центру надання  адміністративних послуг  у  м. Чорноморську (далі - АС ЦНАП) з підсистемою «Оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами Державної міграційної служби України» через мережу НСКЗ.
  2. Системному адміністратору Служби захисту інформації АС ЦНАП провести налаштування засобів КСЗІ відповідно до Інструкції з експлуатації (у частині захисту інформації) та Інструкції з модернізації і оновлення компонентів  ІТС.
  3.  Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення