Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/02/2024

Проект рішення від 13.02.2024 «Про виключення житла із числа службових по вул. Зеленій, 2-Б у селі Малодолинське міста Чорноморська Одеського району Одеської області»

Розглянувши клопотання адміністрації комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області разом із  листом  голови постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді VIII скликання, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань від 07.02.2024 (протокол № 2), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив, що рішенням виконавчого комітету  від 14.02.2017 № 42 «Про переведення 5 квартир до числа службових в гуртожитку за адресою: Одеська область, місто  Чорноморськ, с. Малодолинське, вул. Зелена, буд. 2-Б, для працівників медичних закладів»» квартири переведені до числа службових і надані в користування працівникам лікарні.

Згідно з довідкою про задекларованих/зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб від 25.01.2024 № 395 в службових квартирах зареєстровані:

  • в квартирі № …., яка була надана лікарю-психіатру відділення спеціалізованої вторинної медичної допомоги поліклініки Єфременко Тетяні Олександрівні (наказ КНП Чорноморська лікарня» від 23.02.2023 № 165), зареєстрований Єременко Максим Миколайович складом сім’ї із 4 осіб (він, троє неповнолітніх дітей), якому була надана в користування ця квартира раніше.
  • в квартирі № … – Строкова Анжела Вікторівна складом сім’ї із 2 осіб (вона, син 2007 року народження);
  • в квартирі № … – Гелівей Тетяна Володимирівна складом сім’ї – одна;
  • в квартирі № … – Сидоряк Денис Сергійович складом сім’ї – один.

Враховуючи те, що у комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області відпала  необхідність  у  використанні чотирьох службових квартир: …, …, …, …, а також те, що у теперішній час виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області не має можливості надати інше приміщення, на підставі Положення про порядок надання службових приміщень і користування ними в Українській РСР від 04.02.1988  № 37,  статей 118, 119 Житлового Кодексу України, статей 29,30,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»    

        виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області   

                                                                      вирішив:

1. Виключити із числа службових три квартири в гуртожитку по вул. Зеленій,  буд. 2-Б у селі Малодолинське міста Чорноморська Одеського району Одеської області та закріпити їх за працівниками лікарні:

- двокімнатну   квартиру № … – за Строковою Анжелою Вікторівною;

- однокімнатну квартиру № … – за Гелівей Тетяною Володимирівною;

- однокімнатну квартиру № … – за Сидоряком Денисом Сергійовичем.

2. Відкласти питання виключення із числа службових квартири № … у гуртожитку по   вул. Зеленій, буд. 2-Б у селі Малодолинське міста Чорноморська Одеського району Одеської області, так як в квартирі зареєстрована сім’я Єременка Максима Миколайовича, а проживає Єфременко Тетяна Олександрівна.

Комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області доопрацювати це питання.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                  Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: