Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/02/2024

Проект рішення від 13.02.2024 «Про прийом громадян на квартирний облік»

Розглянувши заяви громадян  щодо прийняття на квартирний облік та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», рекомендації громадської комісії   з житлових питань  від 07.02.2024 (протокол  № 2), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

  • Вороненко Оксана Миколаївна – згідно з довідкою управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від … № … перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб. Зареєстрована в   м. Донецьку, проживає в кв. № … по пров. Хантадзе, буд. 4 в м. Чорноморську.

Вороненко Оксана Миколаївна - учасник бойових дій АТО (посвідчення від … серія УБД № …).

Відповідно до вимог підпункту 8 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як внутрішньо переміщена особа з числа учасників бойових дій згідно з пунктом  19 частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

  • Філімоненко Тетяна Віталіївна – одинока багатодітна матір, має на утриманні п’ятьох  неповнолітніх дітей (…, 2012 року народження, …, 2013 року народження, …, 2014 року народження, …, 2016 року народження, …, 2020 року  народження). Син … - особа з інвалідністю дитинства, про що має посвідчення від … серія ДДА № …. Родина зареєстрована в чотирикімнатній  квартирі № … жилою площею 51,01 кв.м по вул. Парусній, буд. 16 в  м. Чорноморську, всього на цій площі зареєстровано 12 осіб.

 У відповідності до вимог підпункту 1 пункту 13 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечена жилою площею нижче за встановлені норми з правом позачергового отримання житла  як багатодітна сім’я, яка має у своєму складі п’ятьох  дітей, одну дитину особу з інвалідністю, у відповідності до вимог статті 46 Житлового Кодексу України.

Враховуючи викладене, на підставі пунктів 8, 13, 15, «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР»,  керуючись  підпунктом 19 статті 6, Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», статті 46 Житлового кодексу України, статтями 30, 52 Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні»,

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області

вирішив:

1. Прийняти громадян на квартирний облік:

- Вороненко Оксану Миколаївну з правом першочергового отримання  житла як внутрішньо переміщену особу з числа учасників бойових дій АТО, складом  сім’ї – одна;

- Філімоненко Тетяну Віталіївну  з правом позачергового отримання  житла як одиноку багатодітну матір, яка має на утриманні п’ятьох неповнолітніх дітей, одна з яких особа з інвалідністю дитинства, складом сім'ї - 6 осіб.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Ігоря Сурніна.

 

           Міський голова                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: