Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/02/2024

Розпорядження міського голови від 13.02.2024 № 50 «Про внесення змін до Положення облікової політики виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

Керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами), Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» (зі змінами), Методичними рекомендаціями щодо облікової політики суб'єкта державного сектору, затвердженими наказом Міністерства фінансів України від 23.01.2015 №11 (зі змінами), рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.05.2023 №374-VIII «Про встановлення вартісної ознаки предметів, що входять до складу малоцінних необоротних матеріальних активів»,

  1. Внести зміни до пункту 2.5 Положення облікової політики виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, затвердженого розпорядженням Чорноморського міського голови від 16.07.2015 №248, виклавши його в такій редакції:

„2.5. Визнання, первісна оцінка, амортизація та вибуття основних засобів здійснюється відповідно до Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку. Виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області зараховує до основних засобів предмети вартістю за одиницю (без податку на додану вартість), що перевищує 20 000 гривень, та строк використання яких більш ніж один рік ”

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на начальницю відділу бухгалтерського обліку та звітності - головного бухгалтера виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Оксану Бонєву.

 

Міський голова                                                      Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли: