Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/02/2024

Розпорядження міського голови від 16.02.2024 № 55 «Про затвердження графіка передачі документів, внесених до Національного архівного фонду, на державне зберігання юридичними особами, які перебувають у зоні комплектування архівного відділу виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2024»

        Згідно з Законом України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених  наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015  № 1000/5, з метою належного зберігання документів, закінчених у діловодстві юридичних осіб, які перебувають у зоні комплектування архівного відділу виконавчого комітету Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської області, користування ними із службовою, виробничою, науковою метою, а також для захисту прав та інтересів громадян:

        1. Затвердити графік передачі документів, внесених до Національного архівного фонду, на державне зберігання юридичними особами, які перебувають у зоні комплектування  архівного відділу  виконавчого комітету Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської області Одеського району на  2024 рік (додаток).

       2. Рекомендувати керівникам юридичних осіб, які перебувають у зоні комплектування архівного відділу виконавчого комітету, забезпечити дотримання термінів передачі документів, в яких закінчився граничний строк зберігання в архіві юридичної особи, відповідно до поданого графіка.

       3. Начальнику архівного відділу виконавчого комітету Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської області (Олена Козачок) забезпечити прийом документів відповідно наведеного графіка.

        4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючу справами  Наталю  Кушніренко.

          

           Міський голова                                            Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення