Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20/02/2024

Проект рішення від 20.02.2024 «Про проведення двомісячника по утриманню в належному санітарному стані території Чорноморської територіальної громади»

З метою утримання в належному санітарному стані території Чорноморської територіальної громади, керуючись Законом України «Про благоустрій населених пунктів», Типовими правилами благоустрою територій населеного пункту, затвердженими Міністерством регіонального розвитку,  будівництва    та  житлово-комунального  господарства  України  від  27.11.2017 № 310, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Рекомендувати підприємствам, установам та організаціям незалежно від форм власності та приватним підприємцям за рахунок своїх коштів провести двомісячник по наведенню санітарного порядку, поліпшенню благоустрою та підготовці території Чорноморської територіальної громади до весняно-літнього періоду з 15 березня до 15 травня 2024 року.

2. Затвердити заходи щодо проведення двомісячника по наведенню санітарного стану та поліпшенню благоустрою на прилеглих територіях підприємств, установ, організацій тощо (додатки 1,2,3,4).

3. Підприємствам, установам, організаціям, власникам будівель магазинів, кафе, ресторанів та інших торгових павільйонів, офісів, фізичним особам-підприємцям, а також власникам житлових будинків відповідно до Типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 № 310, в період проведення двомісячника провести благоустрій прилеглої території в радіусі 20 метрів від своїх будівель.

4. ТОВ «Автодор», КП «Чорноморськводоканал», КП «Чорноморськтеплоенерго», Чорноморському УЕГГ АТ «Одесагаз» провести до 01 травня 2024 року благоустрій проведених розкопів.  Письмову інформацію про виконання заходів надати до відділу комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до 10 травня 2024 року.

5. Всім підприємствам до 15 травня 2024 року надати письмову інформацію до відділу комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про виконання заходів по наведенню санітарного стану та поліпшенню благоустрою  території міста в період двомісячника відповідно до додатків цього рішення.

6. Управлінню архітектури та містобудування виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області провести перевірку санітарно-технічного стану рекламних носіїв на території Чорноморської територіальної громади. Письмову інформацію про виконання заходів  надати до 10 травня 2024 року у відділ комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення