Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/02/2024

Розпорядження міського голови від 21.02.2024 № 57 «Про надання безоплатного харчування учням закладів загальної середньої освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області з числа внутрішньо переміщених осіб»

Розглянувши клопотання адміністрацій закладів загальної середньої освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, з метою збереження здоров’я та соціальної підтримки дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, відповідно до п.10, ст.7 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб»,  на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 02 лютого 2011 року №116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладання податком на додану вартість» (зі змінами) та постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації  харчування  у закладах освіти  та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (зі змінами), керуючись статтями 34, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

1. Надати безоплатне харчування на навчальний період ІІ семестру з 26.02.2024 до 31.05.2024  учням  закладів загальної середньої освіти  з  числа внутрішньо переміщених осіб  згідно з додатком   (додається).

2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області  (Ольга Яковенко) щомісячно фінансувати управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області   для організації харчування вищевказаної категорії учнів в межах кошторисних призначень, передбачених на інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення.

3. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району   Одеської області  (Андрій Ковальов) забезпечити організацію харчування дітей з числа внутрішньо переміщених осіб  і забезпечити контроль за використанням виділених бюджетних коштів.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови  Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                        Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення