Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/02/2024

Рішення виконавчого комітету від 22.02.2024 № 61 «Про прийом громадян на квартирний облік»

Розглянувши заяви громадян  щодо прийняття на квартирний облік та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», рекомендації громадської комісії                                  з житлових питань  від 07.02.2024 (протокол  № 2), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

 

  • Вороненко Оксана Миколаївна – згідно з довідкою управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від … № … перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб. Зареєстрована в                    м. Донецьку, проживає в кв. № … по пров. Хантадзе, буд. 4 в м. Чорноморську.

Вороненко Оксана Миколаївна - учасник бойових дій АТО (посвідчення від … серія УБД № …).

Відповідно до вимог підпункту 8 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як внутрішньо переміщена особа з числа учасників бойових дій згідно з пунктом                        19 частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

 

  • Філімоненко Тетяна Віталіївна – одинока багатодітна матір, має на утриманні п’ятьох  неповнолітніх дітей (…, 2012 року народження, …, 2013 року народження, …, 2014 року народження, …, 2016 року народження, …, 2020 року  народження). Син … - особа з інвалідністю дитинства, про що має посвідчення від … серія ДДА № …. Родина зареєстрована в чотирикімнатній  квартирі № … жилою площею 51,01 кв.м по вул. Парусній, буд. 16 в                        м. Чорноморську, всього на цій площі зареєстровано 12 осіб.

 У відповідності до вимог підпункту 1 пункту 13 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечена жилою площею нижче за встановлені норми з правом позачергового отримання житла  як багатодітна сім’я, яка має у своєму складі п’ятьох  дітей, одну дитину особу з інвалідністю, у відповідності до вимог статті 46 Житлового Кодексу України.

 

Враховуючи викладене, на підставі пунктів 8, 13, 15, «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР»,  керуючись  підпунктом 19 статті 6, Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», статті 46 Житлового кодексу України, статтями 30, 52 Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Прийняти громадян на квартирний облік:

 

- Вороненко Оксану Миколаївну з правом першочергового отримання  житла як внутрішньо переміщену особу з числа учасників бойових дій АТО, складом  сім’ї – одна;

- Філімоненко Тетяну Віталіївну  з правом позачергового отримання  житла як одиноку багатодітну матір, яка має на утриманні п’ятьох неповнолітніх дітей, одна з яких особа з інвалідністю дитинства, складом сім'ї - 6 осіб.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: