Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/03/2024

Розпорядження міського голови від 13.03.2024 № 72 «Про надання матеріальної допомоги»

Відповідно до поданих заяв від мешканців міста  міському  голові  про надання матеріальної допомоги у зв'язку зі смертю непрацюючого громадянина, відповідно до п. 1.15  р. І заходів Міської цільової програми соціального захисту та надання соціальних послуг населенню Чорноморської територіальної  громади  на 2021-2025  роки,  затвердженої  рішенням  Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської області від 24.12.2020         № 16-VIII (зі змінами та доповненнями),  згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 № 99 «Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого», враховуючи рекомендації засідання міської координаційної ради з питань соціального захисту громадян Чорноморської міської територіальної громади, що опинилися у скрутному матеріальному становищі та  потребують  допомоги,  протокол  від  06.03.2024   № 3, керуючись  ст. ст. 42, 64 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

  1. Надати одноразову матеріальну  допомогу з коштів бюджету Чорноморської міської

територіальної громади,  передбачених  на  соціальний  захист  населення:

-

Биченко Світлані Федорівні

3000

грн

 

-

Магдєєву Михайлу Ахмедшайовичу

3000

грн

-

Польовому Євгену Михайловичу

3000

грн

 

 

9000

грн

        2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) перерахувати управлінню соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області матеріальну допомогу в сумі 9000  грн, з урахуванням поштового збору, за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади, передбачених на соціальний захист населення.

 

        3. Управлінню соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Тетяна Прищепа)  виплатити вказану суму.

 

        4. Контроль    за    виконанням    даного    розпорядження    покласти на заступника міського голови Наталю Яволову.

 

Виконуючий обов’язки міського голови                                      Ігор ЛУБКОВСЬКИЙ


Прикріплені файли: