Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/03/2024

Проект рішення від 19.03.2024 «Про прийом громадян на квартирний облік»

Розглянувши заяви громадян  щодо прийняття на квартирний облік та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», рекомендації громадської комісії з житлових питань  від 12.03.2024 (протокол  № 3), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

  • Стецюк Владислав Вікторович – апаратник оброблення зерна СП ТОВ «Трансбалктермінал»,  мобілізований, учасник бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну (посвідчення від …. серія  УБД № ….). Місце реєстрації має  в  гуртожитку по вул. Грецькій, 20 в сел. Олександрівка м. Чорноморська Одеського району Одеської області.

Відповідно до вимог підпункту 6 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як зареєстрований в гуртожитку  з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

  • Костін Роман Станіславович – старший пожежний-рятувальник ДСНС України у Донецькій  області. Згідно з довідкою управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від …. № …. він з 08.01.2024 та дружина Білоус Олена Станіславівна з 19.04.2022 перебувають на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб. Зареєстрована родина в м. Торецьк Донецької області, проживає - в кв. № …. по вул. 1 Травня, буд. 11 в м. Чорноморську.

Костін Роман Станіславович - учасник бойових дій АТО (посвідчення від …. серія УБД № …).

Відповідно до вимог підпункту 8 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як внутрішньо переміщена особа з числа учасників бойових дій згідно з пунктом 19 частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

  • Антонюк Сергій Миколайович – прикордонник Державної прикордонної служби України,  учасник бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну (посвідчення від …. серія  УБД № …). Місце реєстрації має в  кім. … гуртожитку по пров. Шкільному, 4Б в м. Чорноморську Одеського району Одеської області. 

Відповідно до вимог підпункту 6 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як зареєстрований в гуртожитку  з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

  • Лисенко Дмитро Олексійович - мобілізований, учасник бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну (посвідчення від … серія  УБД № …). Місце реєстрації має за адресою: ВК порту, площа Праці, 6, м.  Чорноморськ, Одеський район, Одеська область. Орендує з мамою однокімнатну квартиру № … по вул. Олександрійській, 19. 

Відповідно до вимог пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

  • Калініченко Максим Сергійович - мобілізований, місце реєстрації має по в/ч … в м. Чорноморську.  Дружина Калініченко Тетяна Володимирівна з дочкою …, 2017 року народження, зареєстровані в будинку жилою площею 14,6 кв.м по вул. Олександрійській, … в  м. Чорноморську, всього на цій  площі зареєстровано 4 особи. 

Калініченко Максим Сергійович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну (посвідчення від … серія  УБД № …).

Відповідно до вимог пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

  • Соловей Микита Андрійович - мобілізований, учасник бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну (посвідчення від … серія  УБД № …). Реєстрацію місця проживання має в  однокімнатній квартирі № …жилою площею 9,7 кв.м по вул. Центральній, 5 в сел. Олександрівка м. Чорноморська. Всього на цій площі зареєстровано  3 особи (він, мати, сестра).

Відповідно до вимог підпункту 1 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечений жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

  • Горлачов Олександр Дмитрович - учасник бойових дій (посвідчення від … серія  УБД № …). Згідно з витягом з реєстру Чорноморської територіальної громади від … з 29.09.2007 по 01.02.2024 був зареєстрований в буд. … по вул. Грецькій в  сел. Олександрівка м. Чорноморська Одеського району Одеської області. На сьогодні реєстрації не має.

Відповідно до вимог пункту 15 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» на квартирний облік беруться потребуючі поліпшення житлових  умов  громадяни,  які постійно проживають, а також мають реєстрацію  місця проживання у даному населеному пункті.

Враховуючи викладене, на підставі пунктів 8, 13, 15, «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР»,  керуючись  підпунктом 19 статті 6, Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», статті 39 Житлового кодексу України, статтями 30, 52 Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Прийняти громадян на квартирний облік:

- Стецюка Владислава Вікторовича з правом першочергового отримання житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну, складом  сім’ї – один;

- Костіна Романа Станіславовича з правом першочергового отримання житла як внутрішньо переміщену особу з числа учасників бойових дій АТО, складом  сім’ї із 2-х осіб (він, дружина);

- Антонюка Сергія Миколайовича - з правом першочергового отримання житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну, складом  сім’ї – один;

- Лисенка Дмитра Олексійовича - з правом першочергового отримання житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну, складом  сім’ї – один;

- Калініченка Максима Сергійовича - з правом першочергового отримання житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну, складом  сім’ї із 3-х осіб (він, дружина, дочка);

- Соловей Микиту Андрійовича - з правом першочергового отримання житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну, складом  сім’ї – один;

2. Відмовити Горлачову Олександру Дмитровичу в постановці на квартирний облік як не зареєстрованому в Чорноморській міській територіальній громаді.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: