Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/03/2024

Проект рішення від 21.03.2024 «Про внесення змін до складу міської комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат»

 

          На виконання п. 4 розпорядження Одеської обласної державної військової  адміністрації від 11.12.2023 №1087/А-2023 “Про заходи щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення на 2024-2025 роки”, з метою забезпечення належного наповнення дохідної частини місцевого бюджету, посилення контролю за легалізацією, своєчасністю виплати та погашенням заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат, на виконання ст.ст. 43, 48 Конституції України щодо гарантій на своєчасне одержання винагород за працю, ст.ст.21, 24 Закону України “Про оплату праці”, постанови Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2009 року № 863 “Про посилення контролю за погашенням заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат”, керуючись ст.ст. 18, пунктом б ст.34,52,64 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

          1. Внести зміни до складу міської комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення,  погашення  заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат”, який затверджений рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 23.04.2020 № 84 “Про створення міської комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших  соціальних  виплат” (додається).

          2. Рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.05.2023 № 112 “Про внесення змін до складу міської комісії з питань легалізації виплати заробітної плати  та зайнятості населення, погашення заборгованості із  заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат” вважати таким, що втратило чинність.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

            Міський голова                                                         Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли: