Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/03/2024

Розпорядження міського голови від 21.03.2024 № 87 «Про надання матеріальної допомоги кандидату в опікуни Пінчук Галині Олександрівні»

З метою надання матеріальної допомоги кандидатам в опікуни (піклувальники) на утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які тимчасово влаштовані до їх сімей, на виконання Міської цільової  програми соціального захисту та надання соціальних послуг населенню Чорноморської  міської територіальної громади на  2021-2025   роки,  яка затверджена рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 24.12.2020 № 16-VІІІ із змінами та доповненнями, рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.03.2023 № 68 «Про затвердження порядку надання одноразової матеріальної допомоги кандидатам в опікуни (піклувальники) на утримання тимчасово влаштованих в їх сім’ї дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, до прийняття відповідного рішення про призначення їх опікунами (піклувальниками)», керуючись ст. ст. 34, 42, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

1. Надати матеріальну допомогу кандидату в опікуни Пінчук Галині Олександрівні на утримання малолітньої Поляруш Злати Олександрівни, 29.09.2016 р.н., яка має правовий статус дитини, позбавленої батьківського піклування, в сумі 2000 (дві тисячі) гривень.

2. Начальнику фінансового управління  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Ользі Яковенко перерахувати службі у справах дітей Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області 2002,00 грн, з урахуванням 0,1% за послуги банку    (2,00 грн), за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади.

3. Службі у справах дітей Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Лілія Гудкова) забезпечити виплату матеріальної допомоги за рахунок коштів, передбачених у кошторисі на фінансування соціальних заходів.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.  

 

Міський голова                                                              Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення