Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/03/2024

Проект рішення від 26.03.2024 «Про затвердження Порядку електронної реєстрації дітей до закладів дошкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на порталі «Україна. Інформаційна система управління освітою – ІСУО»»

Беручи до уваги лист Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 22.11.2023 №5466/01-32/5555 про те, що  з січня 2024 року припинено адміністрування та технічна підтримка функціонування автоматизованої інформаційно-аналітичної системи реєстрації дітей дошкільного віку Одеської області (АІСРД), з метою забезпечення права дітей на доступність здобуття дошкільної освіти, здійснення обліку дітей, які потребують здобуття освіти у закладах дошкільної освіти,   та єдиного підходу щодо зарахування дітей до закладів дошкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, на підставі статті 19 Закону України «Про дошкільну освіту», «Положення про заклад дошкільної освіти», затвердженого   постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 № 305 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2021 № 86), керуючись статтями 26, 32, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

         1. Затвердити Порядок електронної реєстрації дітей дошкільного віку до закладів дошкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на порталі «Україна. Інформаційна система управління освітою – ІСУО» (додається).

         2. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

2.1. Здійснити перенесення даних електронної черги, сформованої раніше в автоматизованій інформаційно-аналітичній системі реєстрації дітей дошкільного віку Одеської області «АІСРД», шляхом створення нових облікових записів на порталі «Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти».

2.2. Організувати зарахування дітей до закладів дошкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області з використанням електронної реєстрації  на порталі «Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти».

3.  Рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 05.10.2023 № 464-VIII «Про затвердження Порядку електронної реєстрації дітей дошкільного віку до закладів дошкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» вважати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення