Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

27/03/2024

Проект рішення від 27.03.2024 «Про надання дозволу на встановлення меморіальних дошок на території Чорноморської міської територіальної громади на честь загиблих Захисників України»

До Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області надійшли клопотання Шевцової Інни – матері загиблого Євгена Шевцова, Волошиної Олени – сестри загиблого Василя Кравченка, Парамонової Лучії – дружини загиблого Парамонова Максима та командира військової частини, до якої був підпорядкований загиблий Дмитро Попов, про встановлення меморіальних дошок на честь загиблих Захисників – мешканців міста Чорноморська.

З метою вшанування пам’яті загиблих, враховуючи рішення комісії з питань встановлення пам’ятних знаків та меморіальних дошок на території Чорноморської територіальної громади Одеського району Одеської області (протокол засідання від 11.03.2024), на виконання заходів Міської програми підтримки населення Чорноморської територіальної громади, які підпадають під дію Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантій їх соціального захисту» на 2024-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради від 21.12.2020 № 15-VIII (зі змінами), відповідно до Порядку встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків та меморіальних дошок на території Чорноморської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 05.10.2023 № 458-VIIІ, керуючись статтями 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Надати дозвіл на встановлення меморіальних дошок загиблим Захисникам:

1.1. старшому солдату Шевцову Євгену Валерійовичу на фасаді будівлі Чорноморського ліцею № 3, в якому він навчався;

1.2. матросу Кравченку Василю Ігоровичу на фасаді будівлі Чорноморського економіко-правового ліцею № 1, в якому він навчався;

1.3. старшині Парамонову Максиму Валерійовичу на фасаді будівлі Чорноморського ліцею № 3, в якому він навчався;

1.4. сержанту Попову Дмитру Олександровичу на фасаді будівлі Чорноморського ліцею № 6, в якому він навчався.

2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) профінансувати виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області заходи з виготовлення та встановлення меморіальних дошок в межах бюджетних призначень, затверджених за КПКВКМБ 0213242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення».

3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Оксана Бонєва) спрямувати кошти за цільовим призначенням.

4. Управлінню архітектури та містобудування виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Субботкіна) здійснити заходи щодо організації виготовлення меморіальних дошок, а встановлені меморіальні дошки внести до відповідного Реєстру.

5. Оприлюднити дане рішення на вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.  

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення