Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/03/2024

Розпорядження міського голови від 28.03.2024 № 41-k «Про призначення Катерини КОВАЛЬ»

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», частини п’ятої та абзацу другого частини сьомої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів»

КОВАЛЬ

КАТЕРИНУ

ВІКТОРІВНУ

 

-

ПРИЗНАЧИТИ з 01 квітня 2024  року на посаду головного спеціаліста відділу по роботі з внутрішньо переміщеними особами управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у період дії воєнного стану без конкурсного відбору за основним місцем роботи, з посадовим окладом згідно штатного розкладу і надбавкою в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислуги  посадової особи місцевого самоврядування.

  1.  КОВАЛЬ К.В. має 12 ранг 6 категорії посадової особи місцевого самоврядування.
  2. КОВАЛЬ К.В. має 10 років 03 місяці 05 днів вислуги посадової особи місцевого самоврядування, відділу бухгалтерського обліку та звітності нараховувати доплату за вислугу років у розмірі 20 % посадового окладу.

Підстава: заява КОВАЛЬ К.В., Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період воєнного стану».

Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: