Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/03/2024

Проект рішення від 29.03.2024 «Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітнім ____________________-______, ________ р. н., _______________________, ____________ р. н., _________________________, __________ р. н.»

При розгляді заяви громадянки ____________________, яка проживає за адресою:  проспект ____________________, м. Чорноморськ Одеського району Одеської області, а також матеріалів  служби у справах дітей встановлено:

__________________,  _____________ р. н. (свідоцтво про народження ________, видане 09.08.2017 Центральним районним у місті Миколаєві відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області), уродженець міста Миколаїв Миколаївської області; __________________              р. н. (свідоцтво про народження ___________, видане 26.03.2015 Центральним відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Миколаївського міського управління юстиції), уродженець міста Миколаїв Миколаївської області; ___________________ р. н. (свідоцтво про народження _____________, видане 02.03.2011 міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Миколаївського міського управління юстиції), уродженка міста Миколаїв Миколаївської області, прибули з матір’ю (опікуном) до міста Чорноморська у серпні 2022 року з м. Миколаїв Миколаївської області, проживають за адресою: ___________________________________м. Чорноморськ Одеського району Одеської області.

 Внаслідок воєнних дій зазнали психологічного насильства, моральних та психологічних страждань, що не потребують доведення.

Відповідно до ст. ст. 10, 30-1 Закону України «Про охорону дитинства» та постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (із змінами і доповненнями), підпункту 6 пункту 3 Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 № 268 (із змінами), враховуючи рішення Комісії з питань захисту прав дитини № 3 від 20.03.2024, керуючись ст. ст. 34,38, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   

 

         виконавчий комітет Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області

                                                                    вирішив:

                1. Надати малолітнім ________________________,  ________ р. н., _________________ _________ р. н., ________________________, _________, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

 

        2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: