Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/04/2024

Розпорядження міського голови від 02.04.2024 № 100 «Про проведення інформаційно-комунікаційної кампанії в Чорноморській міській територіальній громаді»

Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою реалізації положень Меморандуму «Про взаєморозуміння та співробітництво в рамках реалізації грантової діяльності за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Громада – влада: діалог, довіра, дія», підписаного між Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та ВБО «Інститут місцевого розвитку», поширення знання про необхідність розумного поводження з відходами, проведення інформаційно-комунікаційної кампанії щодо формування екологічної свідомості населення громади:

 

1. Провести протягом березня - серпня 2024 року інформаційно-комунікаційну кампанію «Екосвідомість – наше майбутнє» в Чорноморській міській територіальній громаді.

2. Створити Робочу групу з проведення заходів у рамках інформаційно-комунікаційної кампанії «Екосвідомість – наше майбутнє» (далі – Робоча група) та затвердити її персональний склад (додаток 1).

3. Затвердити Положення про Робочу групу з проведення заходів у рамках інформаційно – комунікаційної компанії «Екосвідомість – наше майбутнє» (додаток 2).

4. Затвердити План проведення заходів у рамках інформаційно-комунікаційної кампанії «Екосвідомість – наше майбутнє» (додаток 3).

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                      Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: