Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05/04/2024

Проект рішення від 05.04.2024 «Про внесення змін до Міської цільової програми підтримки Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, проведення мобілізаційної підготовки військовозобов’язаних м. Чорноморська та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2021-2025 роки...»

З метою популяризації служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях, приведення кошторису фінансування заходів Міської цільової програми підтримки Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, проведення мобілізаційної підготовки військовозобов’язаних                м. Чорноморська та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2021-2025 роки до бюджетних призначень, на підставі статті 15 Закону України "Про оборону України", Закону України "Про основи національного спротиву", статті 91 Бюджетного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись статтею 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Внести зміни до Міської цільової програми підтримки Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, проведення мобілізаційної підготовки військовозобов’язаних м. Чорноморська та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на                          2021-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської  ради Одеського  району  Одеської області від 30.03.2021 № 31-VIII (зі змінами), а саме:

          1.1. Викласти розділ VI Програми у новій редакції згідно з додатком 1 до даного рішення (додається).

          1.2. Викласти кошторис фінансування заходів Програми у новій редакції згідно з додатком 2 до даного рішення (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з             фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника  міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                            Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення