Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/04/2024

Рішення виконавчого комітету від 04.04.2024 № 125 «Про затвердження Порядку та грошової добової норми витрат на забезпечення харчуванням учасників фізкультурно - оздоровчих та спортивних заходів»

На виконання заходів Міської цільової програми розвитку фізичної культури і спорту на території Чорноморської міської територіальної громади на 2022–2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 №182-VІІІ, з метою підтримки спортсменів, тренерів, суддів та інших учасників спортивних заходів, підвищення спортивної майстерності, створення належних умов для підготовки та участі спортсменів у змаганнях різного рівня, відповідно до Закону України “Про фізичну культуру і спорт” (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 18.09.2013 № 689 “Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня” (зі змінами), згідно з наказами Міністерства молоді та спорту України від 27.01.2014 №146 “Про затвердження грошової добової норми витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів” (зі змінами) та від 09.02.2018 №617 «Про затвердження Положення про порядок організації і проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів та порядок  матеріального забезпечення їх учасників», керуючись статтями 32, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Затвердити:

1.1. Порядок забезпечення харчуванням учасників спортивно-масових заходів всіх  рівнів за рахунок коштів бюджету Чорноморської міської територіальної громади, для спортсменів та тренерів Чорноморської міської територіальної громади у фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходах на відповідний рік  (додаток 1).

1.2. Грошову добову норму витрат на забезпечення харчуванням учасників фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів (додаток 2).

2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) щорічно передбачати в бюджеті Чорноморської міської територіальної громади кошти для виплати на харчування учасників спортивних заходів та навчально–тренувальних зборів в межах фінансової можливості бюджету.

3. Відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Євген Черненко), управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Андрій Ковальов) здійснювати виплати коштів відповідно до грошових добових норм витрат на забезпечення харчування учасників фізкультурно- оздоровчих та спортивних заходів в межах бюджетних асигнувань, передбачених в кошторисах установ на відповідний рік.

4. Рішення виконавчого комітету Чорноморської  міської  ради  від  23.02.2017  №65 “Про затвердження грошової норми витрат на забезпечення харчування учасників спортивних заходів та навчально–тренувальних зборів” вважати таким, що втратило чинність.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: