Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/04/2024

Рішення виконавчого комітету від 04.04.2024 № 86 «Про прийом громадян на квартирний облік»

Розглянувши заяви громадян  щодо прийняття на квартирний облік та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», рекомендації громадської комісії                                  з житлових питань  від 12.03.2024 (протокол  № 3), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

 

  • Стецюк Владислав Вікторович – апаратник оброблення зерна СП ТОВ «Трансбалктермінал»,  мобілізований, учасник бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну (посвідчення від …. серія  УБД № ….). Місце реєстрації має  в  гуртожитку по вул. Грецькій, 20 в сел. Олександрівка м. Чорноморська Одеського району Одеської області.

Відповідно до вимог підпункту 6 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як зареєстрований в гуртожитку  з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

 

  • Костін Роман Станіславович – старший пожежний-рятувальник ДСНС України у Донецькій  області. Згідно з довідкою управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від …. № …. він з 08.01.2024 та дружина Білоус Олена Станіславівна з 19.04.2022 перебувають на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб. Зареєстрована родина в м. Торецьк Донецької області, проживає - в кв. № …. по вул. 1 Травня, буд. 11 в м. Чорноморську.

Костін Роман Станіславович - учасник бойових дій АТО (посвідчення від …. серія УБД № …).

Відповідно до вимог підпункту 8 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як внутрішньо переміщена особа з числа учасників бойових дій згідно з пунктом 19 частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

 

 

 

  • Антонюк Сергій Миколайович – прикордонник Державної прикордонної служби України,  учасник бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну (посвідчення від …. серія  УБД № …). Місце реєстрації має в  кім. … гуртожитку по пров. Шкільному, 4Б в                     м. Чорноморську Одеського району Одеської області. 

Відповідно до вимог підпункту 6 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як зареєстрований в гуртожитку  з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

 

  • Лисенко Дмитро Олексійович - мобілізований, учасник бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну (посвідчення від … серія  УБД № …). Місце реєстрації має за адресою: ВК порту, площа Праці, 6, м.  Чорноморськ, Одеський район, Одеська область. Орендує з мамою однокімнатну квартиру № … по вул. Олександрійській, 19. 

Відповідно до вимог пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

 

  • Калініченко Максим Сергійович - мобілізований, місце реєстрації має по в/ч … в                м. Чорноморську.  Дружина Калініченко Тетяна Володимирівна з дочкою …, 2017 року народження, зареєстровані в будинку жилою площею 14,6 кв.м по вул. Олександрійській, … в  м. Чорноморську, всього на цій  площі зареєстровано 4 особи. 

Калініченко Максим Сергійович – учасник бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну (посвідчення від … серія  УБД № …).

Відповідно до вимог пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

 

  • Соловей Микита Андрійович - мобілізований, учасник бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну (посвідчення від … серія  УБД № …). Реєстрацію місця проживання має в  однокімнатній квартирі № …жилою площею 9,7 кв.м по                                                вул. Центральній, 5 в сел. Олександрівка м. Чорноморська. Всього на цій площі зареєстровано  3 особи (він, мати, сестра).

Відповідно до вимог підпункту 1 пункту 13, підпункту 4 пункту 44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» потребує поліпшення житлових умов як забезпечений жилою площею нижче за встановлені норми з правом першочергового отримання житла як учасник бойових дій згідно з пунктом  19  частини  першої статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

 

  • Горлачов Олександр Дмитрович - учасник бойових дій (посвідчення від … серія  УБД № …). Згідно з витягом з реєстру Чорноморської територіальної громади від … з 29.09.2007 по 01.02.2024 був зареєстрований в буд. … по вул. Грецькій в  сел. Олександрівка                                              м. Чорноморська Одеського району Одеської області. На сьогодні реєстрації не має.

Відповідно до вимог пункту 15 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» на квартирний облік беруться потребуючі поліпшення житлових  умов  громадяни,  які постійно проживають, а також мають реєстрацію  місця проживання у даному населеному пункті.

 

Враховуючи викладене, на підставі пунктів 8, 13, 15, «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР»,  керуючись  підпунктом 19 статті 6, Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», статті 39 Житлового кодексу України, статтями 30, 52 Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області

вирішив:

 

  1. Прийняти громадян на квартирний облік:

 

- Стецюка Владислава Вікторовича з правом першочергового отримання житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну, складом  сім’ї – один;

- Костіна Романа Станіславовича з правом першочергового отримання житла як внутрішньо переміщену особу з числа учасників бойових дій АТО, складом  сім’ї із 2-х осіб (він, дружина);

- Антонюка Сергія Миколайовича - з правом першочергового отримання житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну, складом  сім’ї – один;

- Лисенка Дмитра Олексійовича - з правом першочергового отримання житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну, складом  сім’ї – один;

- Калініченка Максима Сергійовича - з правом першочергового отримання житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну, складом  сім’ї із 3-х осіб (він, дружина, дочка);

- Соловей Микиту Андрійовича - з правом першочергового отримання житла як учасника бойових дій повномасштабного вторгнення росії в Україну, складом  сім’ї – один;

 

2. Відмовити Горлачову Олександру Дмитровичу в постановці на квартирний облік як не зареєстрованому в Чорноморській міській територіальній громаді.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови                   Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: