Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/04/2024

Рішення виконавчого комітету від 04.04.2024 № 97 «Про визначення способу участі _______ у спілкуванні та вихованні малолітнього сина ______ р. н.»

При розгляді заяви гр. _____, яка проживає за адресою: ____, Одеський район, Одеська область, про визначення способу участі у спілкуванні та вихованні та матеріалів служби у справах дітей  встановлено:

В шлюбі гр. _____ не перебували. Мають малолітнього сина _____ р. н., який після розірвання стосунків між батьками у 2022 році залишився проживати в сім’ї батька за адресою: ____ м. Чорноморськ Одеського району Одеської області.

Батько _____ серйозно та відповідально ставиться до виконання батьківських обов’язків,  приділяє велику увагу навчанню, стану здоров’я, розвитку дитини, не перешкоджає зустрічам матері з сином.

Мати ____ перебуває за межами України, але бажає приймати участь у вихованні дитини.

                       

           У відповідності до  ст.ст. 150, 151, 152, 153, 154, 158 Сімейного кодексу України, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області від 21.02.2024 (протокол

№ 2), керуючись ст. ст. 32,42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,           

                    

          виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області                  вирішив:

 

         Рекомендувати встановити спосіб участі ______ у спілкуванні та вихованні малолітнього сина ____ р. н.: щовівторка з 13.00 до 17.00 години; щоп’ятниці з 15.00 до 19.00 години; щонеділі з 10.00 до 13.00 години за бажанням малолітнього ______ та у присутності батька ______.

 

 

Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення