Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/04/2024

Рішення виконавчого комітету від 04.04.2024 № 105 «Про затвердження висновку щодо визначення місця проживання малолітньої ---------------, ---------- року народження»

Відповідно до статті 52, частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Сімейного кодексу України, Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», відповідно до ухвали Приморського районного суду міста Одеси від 11.12.2023 по справі № -------------------, та враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 21.02.2024 (протокол № 2),              

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

        1. Затвердити висновок про визначення місця проживання малолітньої дитини -----------------------, ------------------ року народження, з батьком ------------------ (додається).

        2. Доручити службі у справах дітей Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Лілія Гудкова) виступати представником органу опіки та піклування у засіданнях суду по даній справі.

 

Міський голова                                                              Василь ГУЛЯЄВ

 

 

 


Прикріплені файли: