Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/04/2024

Рішення виконавчого комітету від 04.04.2024 № 103 «Про затвердження висновку щодо позбавлення батьківських прав --------------------»

Відповідно до статті 52, частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Сімейного кодексу України, законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», відповідно до ухвали Іллічівського міського суду Одеської області від 17 січня 2024 року по справі № ----------------, та враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 20 березня 2024 року (протокол № 3),              

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

        1. Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав ------------------- щодо малолітнього----------------------, ------------------ року народження (додається).

        2. Рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області набирає чинності в порядку, передбаченому ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування України», та може бути оскаржено до Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (проспект Миру, 33, м. Чорноморськ Одеського району Одеської області) або до Одеського окружного адміністративного суду (Фонтанська дорога, 14, м. Одеса, Одеська область) в порядку та у строки, передбачені Кодексом адміністративного судочинства України.

        3.  Доручити службі у справах дітей Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Лілія Гудкова) виступати представником органу опіки та піклування у засіданнях суду по даній справі.

 

Міський голова                                                                      Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення