Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10/04/2024

Проект рішення від 10.04.2024 «Про передачу з балансу управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального підприємства – фірми «Райдуга» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області витрат з капітального ремонту об’єкта»

Управлінням капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за рахунок бюджетних коштів у 2023 році були виконані роботи з розробки проєктно-кошторисної документації, експертизи та капітального ремонту на об’єкті комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади, який обліковується на балансі комунального підприємства - фірми «Райдуга» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

З метою упорядкування обліку витрат відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», керуючись статтями 17, 30, 40, 52, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

        

1. Управлінню капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області передати витрати з капітального ремонту об’єкта «Капітальний ремонт системи пожежної сигналізації, системи керування евакуюванням, системи централізованого пожежного спостерігання будинку побуту «Райдуга» за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ, вул. 1-го Травня, буд. 3» на загальну суму 1 880 394,95 грн до комунального підприємства - фірми «Райдуга» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс та подальше обслуговування.

2. Комунальному підприємству – фірмі «Райдуга» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області прийняти на свій балансовий облік витрати, які зазначені у пункті 1 рішення, та забезпечити своєчасне відображення в бухгалтерському обліку відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».   

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Ігоря Сурніна та Романа  Тєліпова. 

 

Міський голова                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення