Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

11/04/2024

Проект рішення від 11.04.2024 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель приватного комерційного підприємства «НОВИНКА» площею 0,0270 га за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, проспект Миру, 39-н/о та поновлення права оренди на неї»

На підставі статей 12, 93, 122-126¹, 134 Земельного кодексу України, статей 31, 33 Закону України «Про оренду землі», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою,  

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель приватного комерційного підприємства «НОВИНКА», 03.13 - для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування, за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, проспект Миру, 39-н/о.
  2. Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «НОВИНКА» право оренди земельної ділянки площею 0,0270 га (кадастровий номер 5110800000:02:011:0025), вид цільового призначення 03.13 - для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування, вид використання – для розташування перукарні, за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, проспект Миру, 39-н/о та укласти договір оренди землі на строк 5 років.
  3. Товариству з обмеженою відповідальністю «НОВИНКА»:

3.1. Укласти договір оренди земельної ділянки.

3.2. Оформити речові права на земельну ділянку відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

3.3. Виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                         Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення