Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/04/2024

Рішення виконавчого комітету від 12.04.2024 № 139 «Про передачу з балансу управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального підприємства – фірми «Райдуга» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області витрат з капітального ремонту об’єкта»

Управлінням капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за рахунок бюджетних коштів у 2023 році були виконані роботи з розробки проєктно-кошторисної документації, експертизи та капітального ремонту на об’єкті комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади, який обліковується на балансі комунального підприємства - фірми «Райдуга» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

З метою упорядкування обліку витрат відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», керуючись статтями 17, 30, 40, 52, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області вирішив:

        

1. Управлінню капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області передати витрати з капітального ремонту об’єкта «Капітальний ремонт системи пожежної сигналізації, системи керування евакуюванням, системи централізованого пожежного спостерігання будинку побуту «Райдуга» за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ, вул. 1-го Травня, буд. 3» на загальну суму 1 880 394,95 грн до комунального підприємства - фірми «Райдуга» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс та подальше обслуговування.

2. Комунальному підприємству – фірмі «Райдуга» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області прийняти на свій балансовий облік витрати, які зазначені у пункті 1 рішення, та забезпечити своєчасне відображення в бухгалтерському обліку відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Ігоря Сурніна та Романа  Тєліпова. 

 

 Міський голова                                                                             Василь  ГУЛЯЄВ

 

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради

Одеського району Одеської області

«Про передачу з балансу управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального підприємства – фірми «Райдуга» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області витрат з капітального ремонту об’єкту»

За рахунок бюджетних коштів у 2023 році були виконані роботи з розробки проєктно-кошторисної документації, експертизи  та капітального ремонту по об’єкту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, а саме:

            1. Згідно з рішеннями Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.03.2023 № 334-VIII та від 05.10.2023 № 451-VIII по об’єкту «Капітальний ремонт системи пожежної сигналізації, системи керування евакуюванням, системи централізованого пожежного спостерігання будинку побуту «Райдуга» за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ, вул. 1-го Травня, буд. 3» проведено:

- роботи з розробки проєктно-кошторисної документації згідно з договором № 21/03 від 21.03.2023 з ПП «СПЕЦАВТОМАТИКА-2007» на суму 215 223,62 грн;

- роботи згідно з договором № 03/11 від 03.11.2023 з ПП «СПЕЦПОЖСЕРВІС-ЮГ»   на суму 1 609 508,67 грн;

- авторський нагляд по об'єкту згідно з договором № 03/11/1 від 03.11.2023 з                     ПП «СПЕЦАВТОМАТИКА-2007» на суму 9 368,42 грн;

- технічний нагляд  згідно з договором  № 03/11/2 від 03.11.2023  з ФОП Педос О.Т. на суму 16 294,24 грн;

- роботи з інспектування систем протипожежного захисту об'єкту  згідно з договором № 155-О/ФВ від 21.11.2023 з ТОВ "Незалежний аудит та інспектування сфери безпеки" на суму 30 000,00 грн.

Згідно з викладеним вище необхідно прийняти рішення про передачу з балансу управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального підприємства - фірми «Райдуга» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області витрат з капітального ремонту по вищевказаному об’єкту разом з проєктно-кошторисною документацією.

 

Начальник управління 

капітального будівництва                                                     Михайло АМБАРНІКОВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення