Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 12.04.2024 № 577-VIII «Про затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу в Чорноморській міській територіальній громаді»

З метою впорядкування взаємовідносин між учасниками бюджетного процесу на кожній його стадії, на підставі статей 19, 28, 35, 75-80 Бюджетного кодексу України, Методичних рекомендації щодо підготовки та затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу на місцевому рівні, затверджених  наказом Міністерства фінансів України від 31 травня 2019 року № 228, враховуючи рекомендації  постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись статтею 25 та частиною першою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Затвердити Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу в Чорноморській міській територіальній громаді (додається). 

2. Рішення Чорноморської міської ради Одеської області від 17.04.2020 № 557-VII «Про  Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу бюджету міста Чорноморська» вважати таким, що втратило чинність.

3. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на фінансове управління Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови Наталю Яволову.

             

Міський голова                                                                   Василь ГУЛЯЄВ 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення