Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 12.04.2024 № 583-VIII «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади майна в рамках програми міжнародної технічної допомоги «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)»»

Чорноморська міська територіальна громада включена до переліку реципієнтів програми міжнародної технічної допомоги «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)»  15 листопада 2021 року від імені  Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області підписані два меморандуми про співпрацю з виконавцем програми - міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа». У рамках цих меморандумів вказаний Фонд безвідклично та безоплатно передає Чорноморській міській територіальній громаді майно, придбане на виконання умов програми.

 З метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись  Законом України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", статтями 25, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно від Міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа» в рамках програми міжнародної технічної допомоги «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)» за переліком,  зазначеним  у додатку  до даного рішення (додається).  

2. Майно, зазначене у додатку  до даного рішення, передати безоплатно на баланс (оперативне управління) виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

3. Уповноважити заступника міського голови Ігоря Сурніна на підписання:

3.1. акту(ів) приймання – передачі або інших документів, згідно з якими майно, зазначене у додатку до даного рішення, приймається до комунальної власності  Чорноморської міської територіальної громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

3.2. акту(ів) приймання - передачі майна на баланс (оперативне управління) виконавчого  комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

4. Виконавчому комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області,  належним чином забезпечити відображення в бухгалтерському обліку надходження майна відповідно до Закону  України "Про  бухгалтерський  облік та фінансову звітність в Україні".

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського  та заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський  голова                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення