Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 12.04.2024 № 585-VIII «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна в рамках Проєкту "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА")»

Чорноморська міська територіальна громада за результатами конкурсного відбору стала партнером Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування". 18 серпня 2022 року міським головою підписано Угоду про наміри між Чорноморською міською територіальною громадою та DAI Global, LLC щодо Проєкту USAID "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА") (далі – Угода), яка спрямована  на підтримку роботи Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.  

У рамках відповідної Угоди  компанія DAI Global, LLC безвідклично та безкоштовно передає Чорноморській міській раді Одеського району Одеської області  інше окреме індивідуально визначене майно, яке було придбане в рамках  Проєкту "ГОВЕРЛА".  

З метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається, враховуючи рекомендації  постійної комісії з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, відповідно до Закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", постанови Кабінету Міністрів України  «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» від 15 лютого 2002 року № 153,  керуючись статтями 25, 60  Закону  України    "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні", 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1.  Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області інше окреме індивідуально визначене майно, отримане від DAI Global, LLC в рамках Проєкту "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА"), за переліком, зазначеним  у додатку  до даного рішення (додається).   
  2.    Затвердити договір  про остаточну передачу прав власності на майно, закуплене за кошти уряду США (USAID), № HOVERLA-2023-96 від 19.03.2024 та акт  приймання-передачі до даного договору.
  3.   Майно, зазначене у додатку  до даного рішення, безоплатно передати на баланс (оперативне управління) виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.   
  4.    Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області належним чином  забезпечити відображення в  бухгалтерському обліку надходження майна, зазначеного  у додатку  до даного рішення,  відповідно до норм законодавства.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника  міського голови  Ігоря Сурніна.

  

 Міський  голова                                              Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення