Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 12.04.2024 № 586-VIII «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади від AZIENDA TRASPORTI MILANESI S.p.A. гуманітарної допомоги (автобусів)»

Розглянувши  пропозицію  AZIENDA TRASPORTI  MILANESI S.p.A. від 12.02.2024 № ВХ-711   про надання гуманітарної допомоги  (автобусів) та  проєкт угоди про гуманітарну допомогу, беручи до уваги інформацію заступника міського голови  від 27.03.2024 № Внутр-3371-2024, з метою забезпечення соціальних потреб громади та  врегулювання майнових правовідносин на дане майно, враховуючи рекомендації  постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись  Законом України «Про гуманітарну допомогу», статтями 25, 34, 59, 60  Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Надати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  гуманітарної допомоги від Донора - AZIENDA TRASPORTI MILANESI S.p.A., адреса реєстрації: Форо Буонапарте №61, 20121, Мілан,  Італія, зареєстрована в Реєстрі компаній Мілана, Італія, R.E.A.1573142, з податковим кодом та номером ПДВ 12883390150: транспортних засобів - автобусів  за переліком, що додається (додаток 1).  

2. Визначити отримувачем гуманітарної допомоги, вказаної у пункті 1 даного рішення,  виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області,  код ЄДРПОУ 04057043.

3. Затвердити форму угоди про гуманітарну допомогу між надавачем гуманітарної допомоги AZIENDA TRASPORTI MILANESI S.p.A. та отримувачем   виконавчим комітетом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (додаток 2).

4. Уповноважити заступника міського голови Романа Тєліпова на підписання угоди про гуманітарну допомогу (додається), актів приймання передачі гуманітарної допомоги та іншої документації, необхідної для доставки, митного оформлення та отримання гуманітарної допомоги, згода на прийняття якої надається даним рішенням.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з   фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови Романа Тєліпова.    

 

Міський  голова                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення