Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 12.04.2024 № 590-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську, в новій редакції»

З метою дотримання процедури надання адміністративних послуг відповідно до вимог чинного законодавства й забезпечення відкритості і рівності умов під час отримання адміністративних послуг, керуючись статтею 12 Закону України «Про адміністративні послуги», Законом України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Законом України «Про перелік документів дозвільного характеру», у зв’язку зі змінами, внесеними до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 N523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. 3атвердити перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську, в новій редакції (додаток 1).

2. Затвердити перелік адміністративних послуг, які надаються на віддалених (у тому числі пересувних) робочих місцях адміністраторів Центру надання адміністративних послуг  у м. Чорноморську, в новій редакції (додаток 2).

3. Пункт 2 рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 № 184-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську, в новій редакції» та пункт 1 рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 01.08.2023  № 427-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську, в новій редакції» вважати такими, що втратили чинність.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                           Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення