Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 12.04.2024 № 591-VIII «Про надання згоди на підписання додаткової угоди №2 до Узгодженого рішення про співробітництво від 18.06.2021, затвердженого рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 18.06.2021 №78-VIII «Про надання згоди на підписання Узгодженого рішення про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг», та підписання узгодженого рішення у сфері надання адміністративних послуг»

У зв’язку з припиненням діяльності регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській області (філія ГСЦ МВС) та створенням регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях (філія ГСЦ МВС), враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись  Законом України «Про адміністративні послуги», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг», статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Надати згоду на підписання додаткової угоди № 2 до Узгодженого рішення про співробітництво, затвердженого рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 18.06.2021 № 78-VIII «Про надання згоди на підписання Узгодженого рішення про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг» (додаток 1).

2. Надати згоду на підписання Узгодженого рішення у сфері надання адміністративних послуг, що надаватимуться Регіональним сервісним центром ГСЦ МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях (філія ГСЦ МВС) через Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську (додаток 2).

3. Уповноважити Чорноморського міського голову Василя Гуляєва на підписання від імені Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області додаткової угоди, зазначеної у пункті 1 даного рішення, та узгодженого рішення, зазначеного у пункті 2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення