Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/04/2024

Проект рішення від 23.04.2024 «Про передачу з балансу управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області витрат з капітального ремонту об’єктів»

Управлінням капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за рахунок бюджетних коштів у 2023 році були виконані роботи з розробки проєктно-кошторисної документації, експертизи та капітального ремонту на об’єктах комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади, які обліковуються на балансі комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

З метою упорядкування обліку витрат відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», керуючись статтями 17, 30, 40, 52, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

        

1. Управлінню капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області передати витрати з капітального ремонту об’єктів до комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс та подальше обслуговування:

- «Капітальний ремонт системи протипожежного захисту: системи пожежної сигналізації, системи оповіщення та управління евакуацією людей на об'єкті Комунального некомерційного підприємства "Чорноморська лікарня" Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за адресою: м.Чорноморськ, вул. В.Шума, 4. Коригування » - 11 569 694,97 грн;

- «Капітальний ремонт системи протипожежного захисту  будівлі поліклініки № 1 з вбудованою захисною спорудою цивільного захисту (цивільної оборони) сховище обліковий № 57620, розташованої за адресою:  вул. 1-го Травня, буд. 1, м. Чорноморськ, Одеської області (інв.номер № 101310011)» - 8 802 070,12 грн.

2. Комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області прийняти на свій балансовий облік витрати, які зазначені у пункті 1 рішення, та забезпечити своєчасне відображення в бухгалтерському обліку відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Ігоря Сурніна та Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                             Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення