Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/04/2024

Проект рішення від 30.04.2024 «Про зміну договору найму жилого приміщення та переоформлення особового рахунку на Теслюка Віктора Вікторовича»

Розглянувши заяву і подані документи Теслюка Віктора Вікторовича щодо зміни договору найму на житло, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань від 18.04.2024 (протокол № 4), на підставі статей 103, 104, 106 Житлового Кодексу, керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

                  

виконавчий  комітет  Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської  області  вирішив:

  

  1. Доручити комунальному підприємству «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області внести зміни до договору найму житлового приміщення та переоформити особовий рахунок на:

 

-  Теслюка Віктора Вікторовича - на  кімнати  №  …, … в гуртожитку  по                             вул. Олександрійській, буд. 16  у м. Чорноморську Одеського району  Одеської  області  в зв’язку   зі  смертю попереднього наймача Теслюк Алли Петрівни  (свідоцтво   про   смерть   серії   I – ЖД   №   …   від 22.03.2024).

Склад  сім’ї   Теслюка Віктора Вікторовича – один.

 

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: